اشتراک و ارسال مطلب به:
فیس بوک تویتر گوگل
اشتراک و ارسال مطلب به:
اشتراک و ارسال مطلب به:
در ادامه نوشته ام با عنوان «مستند غیر رسمی» نظرات زیادی منتشر شد. لحن برخی نظرات تند و نیش دار بود. بحث خوبه اما باید تمرین کنیم که تحمل بیشتری در مورد نظرات و دیدگاه های مختلف داشته باشیم. با این حال من از روند بحث نا خرسند نیستم. موضوع بحث ها مسایل روز بود که به جان تعداد زیادی از انسان ها مربوط می شد و دیدگاه ها هم خیلی با هم متفاوت بودند. این که حرارت بحث ها این چنین بالا بگیرد دور از انتظار نبود. البته قابل پیش بینی بودن به معنای خوب و درست بودن نیست. باید اون قدر تمرین بحث کنیم که این نقایص را بر طرف سازیم. به هر حال کم پیش می آد که افراد با دیدگاه هایی چنین متضاد با هم بحث بنشینند. معمولا در کشور ما -وخیلی از کشور های دیگه جز کشورهایی مثل ممالک اسکاندیناوی که از بچگی بحث را در مدرسه تمرین می کنند- بحث بین افراد با دیدگاهی بسیار نزدیک تر از این هم بعد از مدتی به دعوا و فحاشی کشیده می شه. به نسبت بحثی که در این وبلاگ ادامه پیدا می کنه از استاندارد بالاتری به لحاظ رواداری و تحمل یکدیگر برخورداره.
اشتراک و ارسال مطلب به:
از منظر من مسئله واکسن یک مسئله صرفا علمی هست و تنها متخصصان امر (پزشکان و داروسازان و... ) شایستگی دارند درباره آن اظهار نظر کنند.
به گزارش تابناک، روسای سه رکن سازمان نظام پزشکی به همراه رئیس مجمع انجمن های علمی کشور در نامه ای به ریاست جمهوری خواستار به کارگیری تمام مساعی دولت برای تهیه واکسن مطمئن و مورد تأیید مراجع علمی از طرق مختلف و با استفاده از همه ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، در نامه دکتر محمدرضا ظفرقندی - رییس کل، دکتر مصطفی معین – رییس شورای عالی و دکتر عباس آقازاده مسرور – رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی و همچنین دکتر ایرج فاضل – رییس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران، خطاب به رییس جمهور آمده است:« همانطور که استحضار دارید امروز مهمترین مقوله حوزه سلامت در جهان، مواجهه صحیح، علمی و مدبرانه در مقابل همهگیری بیماری کرونا و تنها راه غلبه و قطع زنجیره این بیماری مهلک که هر روز جان انسانهای زیادی را تهدید میکند تأمین سریع و استفاده از واکسن مناسب و مؤثر بر اساس اولویتهای تعیین شده است.
یقیناً جنابعالی اطلاع دارید که بسیاری از کشورهای منطقه و جهان واکسیناسیون علیه بیماری کووید-19 را شروع کرده و حتی بعضی از کشورهای منطقه درصد قابل توجهی از مردم را تحت پوشش واکسن قرار دادهاند.
جناب آقای رییس جمهور، امروز اولویت تهیه و خرید واکسن، نیازی حیاتی و ضروریست که باید صرفاً بر اساس نگرشی علمی و بر اساس مصالح ملی و فارغ از مسائل سیاسی به آن پرداخته شود و در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار مردم و اقشار آسیبپذیر و گروههای پر خطر و کادر خدوم و فداکار درمان قرار گیرد.
اگر چه تلاشهای بیوقفه همکاران و دانشمندان کشور در جهت تولید واکسن داخلی بسیار ارزشمند و موجب تثبیت پایههای تولید واکسن در کشور خواهد شد ولی جنابعالی واقفید که طی مراحل علمی و تولید انبوه واکسن داخلی به زودی مسیر نخواهد شد.
حتی انحصار تهیه واکسن از مسیر سازمان جهانی بهداشت (کانال کواکس) نیز با توجه به درخواستهای کشورهای متقاضی متعدد و سهمیهبندی انجام شده به هیچ وجه برای واکسیناسیون قابل قبول در زمان مناسب، کفایت نمیکند.
لذا اینجانبان به عنوان نمایندگان جامعه پزشکی کشور مؤکداً از جنابعالی میخواهیم در جهت تأمین حقوق بدیهی مردم و انتظارات بر حق کادر درمان، تمام مساعی دولت محترم را برای تهیه واکسن مطمئن و مورد تأیید مراجع علمی از طرق مختلف و با استفاده از همه ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی و به دور از مسائل سیاسی مبذول نمایید.
اشتراک و ارسال مطلب به:
یک فیلم مستند در مورد دیدارهای غیر متکلفانه رهبر جمهوری اسلامی با اقشار مختلف نخبگان اخیرا پخش شده که توجه های بسیاری را جلب نموده.
اشتراک و ارسال مطلب به:
در راستای همین بحثی که در مورد ارتباط با آشنایان ثروتمند می کردیم، یک سئوالی از آقایان مجرد همراه وبلاگ بکنم.
اشتراک و ارسال مطلب به:
کسانی که بیزنس هایی دارند که برخی اجناس یا خدمات نسبتا لوکس ارایه می دهند، با خانواده های پولدار زیاد سر و کار دارند.
اشتراک و ارسال مطلب به:
وقتی در خاندانی یا درمحله ای یک نفر یا خانواده بسیار پولدارتر از بقیه هستند، ارتباط بقیه با آنها، خواهی نخواهی، از وضعیت اقتصادی ممتاز آنها تاثیر می گیره.
اشتراک و ارسال مطلب به:
در پی انتشار این نوشته در بخش کامنت های وبلاگ مینجیق دانشجویی (با نام مستعار دانشجو) درددلی کرد در مورد استادش که با ادعای عمیق بودن و به پشتوانه استادان پیشکسوتی که به او لقب افتخاری «عمیق» داده اند، می تازاند و دانشجویان را استثمار می کند.
سعی نکنید بدانید آن پیشکسوت و آن استاد جوان تر «عمیق» کیستند. در این جامعه گرفتار «کیش شخصیت»، چیزی که کم نیست این گونه پیشکسوت های نوچه پرور هست و آن گونه استادان مدعی استثمارگر با ادعای عمیق بودن! تا بخواهید از اینها هست. با هم مشکل دارند و علیه هم افشاگری می کنند. مصداق عینی «دیگ به دیگ می گه روت سیاه». یکی از دیگری بدتر!
در یکی از نظرات آن دانشجو گفت من کار علمی خودم را می کنم و صبر پیشه می کنم چون می دانم «آفتاب پشت ابر پنهان نمی ماند.» من جواب زیر را برای او نوشتم که فکر می کنم به درد خیلی ها می خوره:
سلام
شما مستقل از
ایشان سعی کنید کار علمی تان را پیش ببرید. اما اگر از من می پرسید خیلی
روی این که "خورشید پشت ابر پنهان نمی مانه" حساب نکنید.
جامعه فیزیک
ایران پر از آدم هایی هست که به خاطر توجیه ضعف های خودشان یا حسادت یا
زیاده خواهی های خودشان خورشیدی را که در اوج آسمان می درخشه و گرمایش همه
(از جمله خود اونها ) را منتفع می کنه هم با کمال وقاحت انکار می کنند.
اما
اگر شما به لحاظ علمی رشد کنید در شاخه پژوهشی خودتان بین همکاران بین
المللی تان شناخته می شوید و به اندازه توانمندی و لیاقت و دستاوردهای علمی
تان مورد توجه قرار می گیرید.
حتی اگر در ایران بمانید بازهم شناخته می شوید.
این معجزه هزاره سوم و دنیای ارتباطات هست.
اگر
در آینده که کار جدی پژوهشی را آغاز کردید مقالات خوب بنویسید، در جمع
هایی که روی موضوع کار می کنند (خارج ازایران) شناخته می شوید.
حتی اگر
مجبور شوید اسم یک عده انگل را هم به عنوان نویسنده روی مقاله بیاورید بعد
از مدت اندکی اهل فن می فهمند این شما بودید که کار اصلی را انجام داده
اید. لازم نیست اعلام کنید و برای خودتان دردسر درست کنید.
اهل فن خود متوجه می شوند.
از کجا؟!
برای
این که اگر شما کار علمی جدی بکنید به نوشتن یک مقاله که بسنده نمی کنید.
در همایش های مربوطه در مورد آن سمینار می دهید (انگل ها نمی توانند
سمینار دهند چون نمی دانند در مقاله ای که اسماً نویسنده اش هستند چه خبر
است. از سمینار دادن هراس دارند چون می ترسند سئوالی پرسیده شود و دست
اینها رو شود که نقشی در نگارش مقاله نداشته اند.)
اگر شما یک پژوهشگر
جدی باشید که دغدغه کیفیت مقاله را دارید در جریان نگارش مقاله در مورد
پژوهش های قبلی ده ها سئوال برایتان پیش می آید که برای رفع آن با افراد
گوناگون از کشورهای گوناگون مکاتبه می کنید. به این ترتیب وقتی مقاله منتشر
می شود آنها می فهمند این شما بودید که کارها را کردید.
بعد از انتشار
مقاله حتما مقالات مربوط به مقاله شما منتشر خواهد شد. اگر شما یک پژوهشگر
جدی باشید آنها را با دقت خواهید خواند. بعد سئوالاتی برایتان پیش خواهد
آمد یا ایده هایی برای ادامه کار و شروع پژوهش جدید. در این زمینه با
نویسندگان مقاله مربوطه (که احتمالا در گوشه ای دیگر از کره زمین زندگی می
کند) ارتباط برقرار می کنید. این طوری شما به عنوان نویسنده واقعی مقاله
شناخته می شوید. اسم شما به عنوان نویسنده این مقاله در بین اهل فن سر زبان
ها می افتد.
وقتی برای سخنرانی مهمان می خواهند دعوت کنند نام شما به یادشان می آید نه انگل هایی که خود را بر مقاله شما تحمیل نموده اند.
از همین گوشه ایران هم می توانید همه این کارها را انجام دهید.
اشتراک و ارسال مطلب به:
یادمه کودک بودم و سر یک مسئله کودکانه (که یادم نیست چی بود) قهر کرده بودم. بزرگ فامیلمان یواشکی گفت «هیچ وقت قهر نکن، اگر قهر کنی از زندگی عقب می مانی.» بزرگ فامیلمان زن بادرایتی بود.
اشتراک و ارسال مطلب به: