
جمعه شب صدها هزار نفر در تبریز اردبیل ارومیه سلماس همدان مشکین خوی و..... ریخته اند در خیابان و جشن گرفته اند. اون وقت ایران اینترنشنال به جای این خبرها ، خبر می دهد که طرفداران لیدی گاگا در ریو دی ژانیرو جمع شده اند. انگار خیلی چیز عجیبی است که در برزیل - در کشور کارناوال ها- طرفداران یک خواننده جمع بشوند!!! تازه جمعی که نشان می داد یک دهم جمعی که در میدان رشدیه تبریز بود نبودند. این هم یک نشانه دیگر از این که اگر منبع خبری شما فقط ایران اینترنشنال باشد تصویری غلط از وقایع ایران خواهید یافت!
-------------
من خیلی از عوالمات هواداران فوتبال سر در نمی آورم اما این را می دانم و درک می کنم که قرار نیست یک پژوهشگر فیزیک درونگرا از همه چیز سر در بیاورد و اگر سر درنیاورد آن را انکار کند!!!! خیلی از درونگراها وقتی از حرکت های اجتماعی سردرنمی آورند می روند توی فاز انکار یا حتی تحقیر! من دست کم اون قدر فهم دارم که این کار را نکنم! طرفداری از تیم های فوتبال پدیده اجتماعی مهمی است و تبعات اجتماعی و حتی سیاسی عمیقی هم دارد. برای همین نوشته آقای محدثی (جامعه شناسی از خطه گیلان) را در مورد پیروزی تیم تراختور به اشتراک می گذارم:
«🔸رویداد🔸🔸🔸
♦️قهرمانیی تیم فوتبال تراکتور تبریز را تبریک عرض میکنم!
✍حسن محدثیی گیلوایی
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
تیم تراکتور تبریز یکی از تیمهای با سابقهی فوتبال ایران است. در قبل از انقلاب و در جام موسوم به "تخت جمشید" نیز تبریز دو تیم معروف داشت: ماشینسازی و تراکتورسازی.
من عمری را در فوتبال سپری کرده ام. اما در مسابقات امسال لیگ برتر اتفاق متفاوتی رخ داده است که بهنظر ام تاکنون نظیر نداشته است: شش تیم نخست جام از شش استان مختلف هستند.
برای منی که مخالف مرکزگرایی هستم، این رویداد خوشحال کننده است. رقابت سالم بین استانها در حوزههای مختلف بهنفع ایران است.
اول: تراکتور از استان آذربایجان شرقی
دوم: سپاهان از استان اصفهان
سوم: پرسپولیس از استان تهران
چهارم: فولاد از استان خوزستان
پنجم: گلگهر سیرجان از استان کرمان
ششم: ملوان از استان گیلان
علاوه بر این، تیمهای استان یزد (چادرملو اردکان) و استان لرستان (خیبر خرمآباد) و استان مرکزی (آلومینیوم اراک) نیز نهم تا یازدهم شده اند. برای اولین بار تیمهای این استانها چنین موفق بوده اند.
#فوتبال
#تراکتورسازی
#مرکززدایی
@NewHasanMohaddesi»
اشتراک و ارسال مطلب به:


