مهران مدیری و طرفدارانش

10:55 ، سه شنبه 8 اردیبهشت 1394
: آدیز
: ایمیلیز
: باغلانتیز
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P
:* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
: سؤزوز
: امنیت کدی
مشخصاتی ساخلا [ مشخصاتی سیل ]  
باخیشی تکجه بلاگ باشقانی گؤره بیلسین  
چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 ، 23:47:37 یازار :حسن
یادتونه اون مرحوم وزیر که مدرکش دارای شبهه بود؟ ( اسم نیاریم به رحمت خدا رفته) انقدر تلویزیون و رسانه ها گفتن تا اینکه مجلس عذر ایشون رو خواست... همین وبلاگ ها یا سایت ها یا طنزها یا شبکه های مجازی، کی میگه اینها تاثیری ندارند؟ مگه همین طنز آقای مدیری نیست که این همه هیاهو به پا کرده؟! به نظر بنده اولین قدم این هست که اهل مباحثه باشیم، ریشه یابی کنیم، نگیم که این بحث ها فایده نداره...

پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394
پاسخ :
چرا جریان زلزله ورزقان را نمی گید؟ خنده بازار پخش می کردند که یعنی فراموش کنید بره! نذاشتیم! در وبلاگ ها و فیس بوک آن قدر نوشتیم و آن قدر انجمن های کمک رسانی مردمی تشکیل شد که صدا و سیما هم مجبور شد با مردم همراهی کنه

چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 ، 23:10:23 یازار :محمد
بخشی از انتقادات به سریال مهران مدیری تاکید روی مفهوم نخبه کشی داشت. من دقیقا ارتباط انتقاد به جامعه ی پزشکی و نخبه کشی یا نخبه ستیزی رو نمیفهمم. این ادعا که پزشکان نخبه هستند رو با چه شواهدی میشه تقویت کرد؟ به نظر من طبقه بندی مردم به نخبه و غیرنخبه توهین آمیز هست. یک کارمند و یا یک باغبان همونقدر «نخبه» هست که یک پزشک. متاسفانه فرهنگ سنتی ما برای بعضی مشاغل درجه ای نسبی از تقدس قائل میشه. به نظر من این تقدس هم به ضرر پزشک هست و هم بیمار: به ضرر بیمار هست چون انتقاد از پزشک رو سخت میکنه و به ضرر پزشک هست چون در این دیدگاه از پزشک توقع «فداکاری» وجود داره.

چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 ، 22:54:51 یازار :رها
کلا ملت گیری هستیم!
یه گروهی هست به نام ولشدگان کلاس موسیقی سنتی برگزار می کنند در ایران و گاهی هم ویدیوهای بامزه ای تولید می کنند یعنی ور میدارن برخی از این شعرهای خواننده های شیش و هشتی رو عوض می کنند و روی موسیقی سنتی اجرا می کنند خیلی هم بامزه است به نظر من! ولی خیلی ها میان زیر لینکشون فحش میدهند که چرا موسیقی سنتی رو که مقدسه این جوری مسخره می کنید!
بعد همین آدم ها گیر میدن چرا فضای جامعه افسرده است!
https://www.youtube.com/watch?v=AxyqxttYPyg
https://www.youtube.com/watch?v=RnSvRnbdT_I

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 22:30:42 یازار :بهار
به نظرتون این طنزا فایده ای هم داره یا فقط درد آدم رو نشون میدن که بقیه هرهر بهش بخندن بعدم براشون عادی بشه و پس فردا که میای به یه ناهنجاری اینچنینی اعتراض کنی با وقاحت تمام بگن مگه "ندیدی توو تی وی هم نشون میداد دیگه این چیزا عادیه!" دیدم که میگم

چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394
پاسخ :
من فکر می کنم طنزهای مهران مدیری موثر هست اما حرف های وزیران ونمایندگان مجلسی که خود پزشک هستند و علیه پزشک های زیر میزی گیر حرف می زنند آن اثری را که شما می گوید خواهد داشت.
فردا می گویند وزیر و نماینده پزشک مجلس هم گفت دیگه! این چیزها عادیه!!!!

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 22:21:11 یازار :خزراوغلو
با سلام
فیلم در حاشیه مهران مدیری انتقاد سختی از یک عده افراد سودجو کرده بود که از موقعیت و حایگاه برتر نسبت به عموم مردم سوء استفاده میکنند.
باید لباسی به شخصی پوشاند و او را در جگایگاهی قرارداد که از دیگران یک سر و گردن بالاتر باشد و آنگاه معضلات بوجود آمده را به مردم نشانداد. به نظر من طنز یعنی همین.
خصوصی سازی یکی از روشهای مدرن سازی در دنیای امروز به شمار میرود ولی مانند نقش یک چاقو که دو لبه دارد اینهم دو وجه دارد.
خصوصی سازی میتواند باعث ایجاد رقابت در جامعه شود ولی در عین حال میتواند فرصتی بشود تا عده ای کمال سوء استفاده را بکنند.
در کشورمان پزشکان متعهد و حاذق بسیارند که مردم نیز صمیمانه بدانها احترام میگذارند و به آنها اطمینان میکنند ولی کم نیستند افراد سودجویی که به هر طریقی خود را به این جایگاه می رسانند تا حجره ای برای خود دست و پا کنند و با جان مردم تجارت نمایند. بهتر ازهر کسی حود پزشکان از این معضل باخبرند. این مسئله فقط مربوط به کشور ما نمیشود در تمام دنیا با چنین پدیده هایی روبرو می شویم. منتها در کشورهای پیشرفته با وضع قوانین مدرن برای جلوگیری از این پدیده تلاش میکنند تا اولا به حقوق انسانی بیماران خدشه ای وارد نشود در ثانی از منزلت پزشکان فرهیخته و والا مقام نیز کاسته نشود. این یعنی برقراری تعادل در جامعه.
این مسایل در تمامی سطوح جامعه بشری بوجود می آید. در کشوری مانند کشور ما که مراحل توسعه را می پیماید طبیعی است ولی در کشوری مانند ایران شاید بیش از حد معضلات ایجاد شده است. برای حل مشکلات باید ابتدا به ساکن آنها را دید و چشمها را نبست.
برای دیدن معضلات یکی از راهای تاثیر گذار زبان طنز است که ملموسترین طنز سینما و تلویزیون است.
باید از افرادی مانند مهران مدیری که یکی از نخبه های فرهنگی کشور میباشند تشکر کرد.
و همینطور از شما استاد گرانقدر که اوقات با ارزشتان را برای ایجاد آگاهی بین مردم خصوصا جوانان کشور عزیزمان صرف میکنید.

Website : http://yer-2012.arzublog.com/
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 22:01:03 یازار :یک نفر
http://hotosm.org/

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 20:46:02 یازار :یک نفر
http://spectrum.ieee.org/view-from-the-valley/at-work/start-ups/a-cheap-ubiquitous-earthquake-warning-system

چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394
پاسخ :
ممنون

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 18:33:11 یازار :سخنان تکان دهنده پزشکیان درباره زیرمیزی پزشکان
http://www.tabnak.ir/fa/news/495623/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 18:27:05 یازار :د ی
درهمین سریال درحاشیه ،دو گروه پزشکان رو مقابل هم قرار داده .پزشکان بی سواد لاف زن و باسواد.پس انتقادش روی رفتار حرفه ای پزشکان هست.این چه ربطی به نخبه کشی دارد؟!

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 16:38:20 یازار :رها
یه مشکلی در مورد درک ما از فیلم و سریال (درام یا طنز) (هر نوعش سطح پایین یا بالاش) وجود داره در ایران اون هم اینه که کلا به صورت قبیله ای برخورد می کنیم!
سال ها پیش بر سر فیلم اصغر فرهادی جدایی نادر از شیرین خیلی ایرانی ها گفتند آبروی ایران رو برده با این فیلمش! در این جا همه این اشخاص خود رو در قبیله ایرانی بودن تعریف می کردند و فکر می کردند هر فیلمی به زبان فارسی با بازیگران ایرانی لزوما مانند فیلم مستند داره همه این آدم ها رو نمایندگی می کنه!
یه مستندی از ایران در برخی کشورهای غربی پخش شد و خبرنکار از تهران به اصفهان میره! و حاده رو نشون می ده! ایرانی ها در شبکه های اجتماعی اعتراض کردند چرا این خبرنگار همش بیایون نشون داده و جاهای سرسبز رو نشون نداده و بنابراین خواسته بگه ایران همش بیابونه!!! ظاهرا این دوستان هیچ وقت جاده تهران-اصفهان رو ندیده بودند!
در فیلم شوکران بخروز افخمی هم یه پرستار بازی می کرد همه پرستاران اعتراض کردند چرا اون پرستار صیغه شده! در این جا هم پرستاران خود رو در یه قبیله می دیدند و نقش پرستار در فیلم رو به خودشون گرفتند!

در سریال پایتخت هم که 3 سال متوالی پخش شد چون بازیگران سریال شمالی بودند قبیله شمالی ها براشفتند و گفتند به ما توهین شده!

و از همه خنده دار تر اتفاق اخیر بود در مورد مهران مدیری و سریالش که قبیله پزشک ها برآشفتند چون نباید حتی در یه نمایش تخیلی هم کسی لباس سفید بپوشه و خودش رو دکتر بنامه و ایرانی هم باشه و کارهای مسخره کنه! ناموس قبیله در خطر میفته! و پزشکان با مثال اوردن سریال امریکایی "آناتومی گری" مدعی شدند در غرب برای پزشکان این جوری فیلم می سازند یاد بگیرید! ولی این پزشکان متوجه نبودند او یه سریال جدی بود و طنز نبود! در ایران هم کلی فیلم داریم که نقش پزشک در اون ها هست! ده ها سریال طنز برای پزشکان هم ساخته می شه در دنیا و مردم اون کشورها اعتراضی ندارند!

این نگاه قبیله ای رو اگر بر داریم با روحیه آرام تری میتونیم فیلم های جدی یا طنز رو ببینیم و لذت ببریم. فیلم های جدی و طنز فیلم های مستند نیستند که لزوما توقع بیان حقیقت رو داشته باشند. حتی فیل های مستند هم باز فقط داره زاویه دید سازنده رو نشون می ده نه بیشتر.

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394
پاسخ :
جدایی نادر از سیمین که اتفاقا ایرانی ها را خیلی خوب نشان می داد. همه افراد فیلم به نوعی محق بودند حتی به نوعی قهرمان بودند حتی وقتی رو در روی هم قرار می گرفتند. مثل رستم و سهراب
در فیلم شوکران هم اون مرده بود هوسباز و بی مسئولیت نشان داده شده بود. زن چندان مقصر نشان داده نشده بود. فقط بیش از تحملش جامعه به او فشار آورده بود. به دنبال یک حامی و همدل می گشت و بس. اما حماقت کرده بود رفته بود به سراغ مرد متاهل.


سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 15:46:53 یازار :این بنده خدا
ه خاطره چند روز پیش توی یه جمعی(به بهانه فیلم جدید مهران مدیری) تعریف کردم، گفتم شاید خالی از لطف نباشه اینجا هم تعریف کنم

چند سال پیش توی یه مهمونی، یکی از اقوام رو کرد به عموی بنده (که از پزشک های متعهد کشور بودن و خدا رحمتشون کنه) و به نقل از یه دکتر قلب یه مطلبی و تعریف کرد. میگفت دکتر قلب بهش گفته: من هروقت مریض توی مطب میاد، بعد از ویزیتش برای اینکه پول بیشتری گیرم بیاد بهش میگم مشکل خاصی نیست ولی یه نیم درصد احتمال خطر هست، بد نیست یه چک آپ کامل بشی. همه مریضا تا این حرف و بهشون میزنم ته دلشون خالی میشه و میترسن، چرا که قلب انسان شوخی نداره!

چون خودم وسائل کامل چک آپ رو دارم کلی پول بابت چک اپ از مریضا میگیرم. میگفت میخندید و میگفت: سود توی چک آپه مریضه نه توی ویزیت.

وقتی این حرف و به عموم گفت، عموم خیلی ناراحت شد و برانگیخت و گفت: به دکتر قلب از طرف من بگو: شما از دیوار مردم بالا بری و دزدی کنی خیلی شرف داره نسبت به این که این طوری با سلامت مردم بازی میکنی!

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394
پاسخ :
خدا رحمت کنه عموی شما رو

Website : http://zolfaqar.ir/?p=2482
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 ، 10:56:49 یازار :مینجیق
یه فیلمی بود در مورد یک خانواده معمولی چینی که اتفاقات زندگی شان متاثرمی شد از وقایع سیاسی چین نظیر انقلاب فرهنگی و... اسم فیلم یادم نیست. همین صدا و سیما چند سال پیش پخشش کرد. در یک بخش دختر جوان خانواده بیمار بود یا می خواست زایمان کنه (درست یادم نیست) بردنش بیمارستان. در بیمارستان پزشکی نبود. بیمارستان را پرستارانی می گرداندند که در واقع پرستار هم نبودند. یعنی هیچ آموزش آکادمیک ندیده بودند. اعضای حزب بودند که آمده بودند به توده ها خدمت کنند و مخالف " سوسول بازی سرمایه دارانه تحصیلات و امتیازهای ناشی از آن هم" بودند. خلاصه دختر بیچاره خونریزی کردو این دخترها هم کاری بلد نبودند بکنند. به اصرار مادر دختر فرستادند دنبال دکتر. آقای دکتر اومد! یک پلاک هم به گردنش آویزون کرده بودند که این فرد عامل کاپیتالیسم هست. با چند تف هم به استقبالش رفتند و سرکوفت هم زدند که ببین نیروهای مردمی چه به خلق خدمت می کنند اون وقت تو با ذهنیت کاپیتالیستی ات برای خودت اشرافیت به هم زده بودی. دکتر آن قدر گرسنه بود که نا نداشت بره سراغ مریض. کمی مادر مریض به او غذا داد تا جون بگیره. تا دکتر بره سر مریض، اون دختر جوان تموم کرد!
سیستم درمانی آلمان و سوئد خوبه. همین طور سیستم آموزشی شان. نزدیک به ایده آل هست. اما آنها با تف انداختن به صورت دکتر و معلم ومدیر کاپیتالیست این سیستم را درست نکرده اند. حکومتشان خوب سیاستگذاری کرده. هم دکتر راضی هست هم مریض و هم همراه مریض

پدر و مادر دوست چینی من انقلاب فرهنگی چین را تجربه کرده بودند. چیز وحشتناکی بوده. مادر دوستم را از 18 سالگی تا 28 سالگی فرستاده بودند یه یک دهکوره. به دور از خانواده تنها و بیکس! نه برای این که اونجا کار معلمی یا پرستاری بکنه تا وضع مردم محل بهتر بشه. فقط و فقط برای زجر دادن این جوانان که از خانواده های نسبتا مرفه بودند.
می خواستند غرور و نشاط و جوانی را از آنها بگیرند.
انقلاب فرهنگی چین سالها بعد از روی کار آمدن مائو بوده. در یک مقطعی احساسات ضد سرمایه داری را بخشی از جامعه تحریک کردند آنها را انداختند به جان بقیه جامعه .

نرمش نسبی که از جانب انقلابیون در فیلم "آخرین امپراطور" دیدیم مال قبل از انقلاب فرهنگی چین بود. در جریان انقلاب فرهنگی از این نرمش ها وشفقت ها خبری نبوده. البته با اون امپراطور خائن که عملا برای حفظ قدرت شخصی کشورشان را دودستی تقدیم به ژاپنی ها کرده بود کاری نداشتند. او کرنش کافی را کرده بود و باهاشون همکاری لازم را کرده بود و عزیز دردونه شده بود. حمله را آوردند به دختر و پسرهای 18 ساله خانواده های متوسط و پزشکان و مدیران مدارس و.....